AI LUAT

AMENDA ?

NE OCUPAM NOI !

CONTESTARE AMENDA 

Contestare Amenda Online | Ai luat amenda si vrei sa faci contestare dar nu sti pe unde sa incepi? Stai linistit, ne ocupam noi direct online …

CONTESTARE ONLINE 

CONTESTARE AMENDA ONLINE

Contestare Amenda Online | Ai o amenda de contestat? Nu sti cum sa faci? Stai linistit, ne ocupam noi de tot. Aici poti face contestare pentru amenzi de circulatie, radar, rovinieta, viteza, ordonanta militara sau parcare.

1.

TIPUL DE AMENDA

Alege tipul de amenda de mai jos si complecteaza formularul online. Nu ezita, este simplu.

2.

VERIFICARE

Verificam formularul complectat de tine iar daca exista solutii de anulare te vom ajuta.

3.

COSTURI

Tarifele sunt in jurul a 33% din totalul amenzi primite dar nu mai putin de 120 lei. 

4.

PROCEDURA

Primesti cererea de anulare redactata de noi + instructiuni si o depuis la judecatorie.

ALEGE TIPUL DE AMENDA 

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

AMENDA DE CIRCULATIE

Ai primit o amenda de circulatie si vrei sa faci contestatie? Dai click pe butonul de mai jos si complecteaza formularul nostru.

AMENDA DE ROVINIETA

Ai primit o amenda de rovinieta si vrei sa faci contestatie? Dai click pe butonul de mai jos si complecteaza formularul nostru.I

AMENDA DE RADAR

Ai primit o amenda de radar si vrei sa faci contestatie? Dai click pe butonul de mai jos si complecteaza formularul nostru.

AMENDA DE PARCARE

Ai primit o amenda de parcare si vrei sa faci contestatie? Dai click pe butonul de mai jos si complecteaza formularul nostru.

AMENDA POLITIE

Ai primit o amenda de la politie si vrei sa faci contestatie? Dai click pe butonul de mai jos si complecteaza formularul nostru.

AMENDA VITEZA

Ai primit o amenda pentru viteza si vrei sa faci contestatie? Dai click pe butonul de mai jos si complecteaza formularul nostru.I

AMENDA EUROPA

Ai primit o amenda Europa si vrei sa faci contestatie? Dai click pe butonul de mai jos si complecteaza formularul nostru.

CONTRAVENTIONALA

Ai primit o amenda contraventionala si vrei sa faci contestatie? Dai click pe butonul de mai jos si complecteaza formularul nostru.

AI NEVOIE DE ASISTENTA SI CONSULTARE DE LA CEI MAI BUNI?

AMENZI ONLINE

CUM FUNCTIONEAZA ? 

UN CONCEPT SIMPLU 

Avocatul Online cabinet de avocatura si consiliere, cei mai buni avocati din Romania

Ai primit o amenda de circulatie, radar, rovinieta, parcare, politie, viteza, contraventionala sau internationala? Nu sti ce sa faci mai departe? Este foarte simplu! Putem anula amenda in 4 etape principale.

1.

PROCESUL VERBAL

Dupa ce ai ales tipul de amenda, trebuie sa complectezi formularul online cu toate detaliile din procesul verbal. Nu trebuie omis nimic. Daca nu te descuri, atunci ne poti scana procesul verbal ( sau poza ) si ni-l trimiti prin whatsapp sau email.

2.

CONTESTARE AMENDA

Dupa ce am primit procesul verbal, trecem la verificarea acestuia. Te contactam pentru validare iar daca avem detalii care pot anula sau contesta amenda, iti vom formula contestatia in anulare a amenzi primite. Toate astea dureaza cateva ore.

3.

JUDECATORIE

Nu va ramane altceva de facut decat sa imprimati contestarea amenzi pe care ati primit-o pe email sau whatsapp. O semnati si o depuneti personal la Judecatoria din raza careia ati primit-o. Impreuna cu contestatia, veti primi si alte intructiuni.

4.

ASTEPTATI ACASA

Dupa ce ati depus contestatia in anulate a amenzii sau a procesului verbal, veti primi acasa o instiintare de la Judecatoria din raza careia ati primit amenda. Te prezinti la judecatorie si explici exact ce scrie in contestatia redactata in baza PV-ului.

Declaratii ale clientilor nostrii

Cateva afirmatii ale clientilor care au accesta acest sistem de contestare amenda online

Am primit amenda de circulatie si chiar nu stiam ce sa fac. Un avocat mi-a cerut 450 lei ca sa imi faca o contestare in anulare. Am considerat enorm de mult. Atat erea si amenda primita. Asa ca am cautat pe net si am gasit acest site. Recomand cu multa placere ...

Catalin POPA

Contabil

Am luat amenda de radar si nu am fost de acord. Politistul mai mult erea la panda. Am vorbit cu un jurist cunoscut si mi-a cerut 500 de lei ca sa imi redacteze contestatia mea. Woow! enorm de mult. Asa ca am cautat pe internet alte optiuni. Recomand acest portal!

Simona VOINEA

Comercial

AI UN LITIGIU SAU O PROBLEMA JURIDICA SI NU STI CU CINE SA VORBESTI ?

AI NEVOIE DE AJUTOR ?

Cum sa ne contactezi?

  • 0770 745 469
  • 0770 745 469
  • contact@avocat-bun.com
  • avocatulonline@gmail.com
  • Facebook
  • Youtube

CONTACTEAZA-NE ONLINE